RESTAURANT FISKETORVET​

Warung sørger for at du ikke behøver at shoppe sulten. Som restaurant i Fisketorvet kan du få stillet din sult med vores indonesiske street food. Kom forbi og spis din frokost eller aftensmad hos os.

5/5

oplev

AUTENTISK INDONESISK MAD

Vi brænder for at skabe autentisk indonesisk mad tilberedt med udgangspunkt i friske ingredienser og ægte indonesiske urter.

OM OS

VORES HISTORIE

Vi har en passion for at skabe en præcis følelsen af Indonesien med udgangspunkt i deres smagsfyldte køkken.

I Indonesien er en Warung en lille familieejet virksomhed, detailhandel, spisested eller café.

Der er mange slags Warung, hvor nogle har en form for lille butik, der sælger kolde drikkevarer på flaske, slik, cigaretter, snacks og andre daglige fornødenheder, mens andre er større restaurantvirksomheder.

OPLEV

VORES LÆKRE MENU

Vi håber, at Warung bliver dit lokale favorit spisested, hvor du altid er sikret en smag af den velsmagende mad fra Indonesien.

AUTENTISK KØKKEN

TAKE AWAY

Besøg os på Fisketorvet og bestil lækkert take away mad, som du kan tage med hjem, med på en picnic eller til en spadseretur langs vandet.

BESØG OS

FIND OS PÅ FISKETORVET

På Fisketorvet finder du vores restaurant, hvor vi hver dag står klar til at servere dig autentisk indonesisk mad. Find os, når du træder ind på Fisketorvet i det nye område ved Kajen.

Vores passionerede kokke står både klar til at servere maden i restauranten samt hjælpe dig med mad som take away, så du kan tage den med ud i de københavnske gader.