Autentisk Indonesisk Mad

OPLEV VORES MENU

4,6/5 på Google

5/5
NASI GORENG

Indonesisk stegte ris med æg og grøntsager. Serveres med syltede grøntsager, chips og chili pasta. Vegansk mulighed uden æg.

Klassisk 99
Kylling 129
Rejer 129
Tofu 129

MIE GORENG

Indonesisk stegte nudler med æg og grøntsager. Serveres med chips og chili pasta. Vegansk mulighed uden æg.

Klassisk 99
Kylling 129
Rejer 129
Tofu 129

CHICKEN SATAY​

Traditionel Indonesisk grillet kyllingespyd vendt i peanut sovs.Serveres med riskager, syltede grøntsager, peanut sovs og chili pasta.

129

CHICKEN SOTO

Traditionel Indonesisk suppe med kylling, hvid radise, bønnespirer, hvidkål, æg og glasnudler. Krydret med ristede soyabønner, forårsløg og skalotteløg. Serveres med chips og chili pasta.

129

BEEF RENDANG

Traditionel Indonesisk ret af mørt oksekød braiseret i kokosmælk med et væld af urter og krydderier. Serveres med grønsagskarry, ris og chili pasta.

139

NASI CAMPUR

Traditionel Indonesisk blandet risret med grillet kylling spyd, mørt oksekød, tempeh og blandet grøntsagsret. Serveres med chips og chili pasta.

139

DADAR GULUNG

Traditionel dessert med tynd pandekage lavet af pandang blade og mel, fyldt med karamelliseret revet kokosnød og Indonesisk brunt sukker.

59

KLEPON

Indonesiske dessertkugler lavet af rismel, sød kartoffel, revet kokosnød og brunt sukker.

59

DRIKKE

Mineralvand med/uden brus 29
Økologisk sodavand 39
Vand med brus og økologisk frugt 39
Indonesisk øl – Bintang  49
Vin i glas, rød/hvid 59

AUTENTISK KØKKEN

TAKE AWAY

Bestil lækkert take away mad til levering eller afhentning, som du kan tage med hjem, med på en picnic eller til en spadseretur langs vandet

BESØG OS

FIND OS PÅ FISKETORVET

Besøg vores restaurant på Fisketorvet, hvor vi hver dag står klar til at servere dig autentisk indonesisk mad. Du finder os på stueetagen i Kajen, som er Fisketorvets nye store madunivers.

Vores passionerede kokke står både klar til at servere maden i restauranten eller pakke take away, som du kan tage med ud i de københavnske gader eller nyde langs vandet.